Wat bied ik

BSO De Bosbes is een bewuste kleinschalige opvang. In huis vang ik de kinderen op en ik bied ze de huiselijkheid van thuis. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen, dat ze zich welkom voelen.

Buiten zijn met de kinderen vind ik belangrijk. Kinderen hebben een natuurlijke behoefte om te spelen en buiten te zijn. De uitdaging van de natuur maar ook de ontspanning en de rust die het brengt zijn nog maar een paar voordelen van in de natuur zijn.

In de lente/zomer/herfst zijn we vooral buiten in het bos, speeltuintje of op de volkstuin. Alle kinderen hebben hier hun eigen vierkante meter bak en verbouwen hierin wat ze zelf willen. In de winter bij regen/onweer/kou maken we het binnen gezellig. Ik werk met activiteiten die passen bij het jaargetijde/jaarlijkse feesten (kerst/oud en nieuw, valentijn, pasen, avondvierdaagse, st. maarten, sinterklaas)

Ieder kind is uniek, ieder kind is gelijkwaardig. Dit is iets waarvan ik me bewust ben en van waaruit ik handel.

Voor jullie als ouders wil ik een flexibele meedenkende partij zijn. Dus geen pakketten met vakanties erbij. Dit koppel ik los. Je kiest voor een aantal dagdelen per week en voor de vakantie geef je apart door wanneer je kind komt. Dit wordt per dagdeel/dag afgerekend. Als je andere wensen hebt: kom bij me langs! Door mijn flexibiliteit is er veel mogelijk.